Nu iti reprezinti cum trebuie apartamentul in regim hotelier?

 

 

Traim intr-o lume foarte diferita acum cand vine vorba de planificarea calatoriilor si planificarea si crestearea online a rezervarilor de calatorie si o sa scadere a calitatii mangementului acestor facilitati. Cercetarile arata ca evaluarea proprietatilor din cadrul site-urilor de revieweri a devenit din ce in ce mai revelevanta si de incredere sursa de evaluare, fiind intr-un fel modul in care se patreasa onestitatea in aceasta industrie larga.

 

Se considera ca stelele acordate in cadrul site-urilor de review-uri nu sunt atat de relevante pentru un nivel crescut de credibilitate, in loc sa se bazeze pe relatarea experientei utilizatorilor fata de asteptarile asupra locatiei. Aceasta afirmatie poate fi dovedita usor prin simplul fapt ca  cele mai ieftine dar si fara conditii complete de cazare beneficiaza de 5 stele, in pofida hotelurilor de 5 stele sau a apartamentelor de lux in regim hotelier, care inregistrareaza un rating de 3-4 stele.

 

Daca ne afundam in acest subiect mai mult, se pot observa o multime de greseli facute in promovarea online fapt ce poate fi legat inapoi de cum proprietatile sunt evaluate in mediul online. Mai jos avem o lista de actiuni negative in reprezentarea online a business-ului:

- Fotografia perfecta - perfecta pentru imaginile din slider sau ca fundal de website in stabilirea primei impresii, dar cand vine vorba de capturile asupra dormitorului si galeriile de fotografii asigurati-va ca aceastea sunt oneste. Nu este o metoda buna sa arati doar fotografiile cu incaparile bune ridicand astfel stadardul asteptarilor, la care apoi locatia sa nu se ridice

- Extra taxe - Daca orice facilitate este taxabila asigurati-va ca acest lucru este evidentiat clar in cadrul website-ului si alte locuri in care acesta este promovat. 

- "Doar la cateva minute de obiectivul X" - stim cu totii ca oamenii vor sa fie cat mai aproape de anumite puncte cheie de interes, iar daca proprietatea ta nu se afla in zona de interes, atunci de ce sa afirmi asta? Ca regula prezinta distanta fata de timpul pana la punctele de interes.

- Internet - toata lumea vrea internet gratuit! Conform unui studiu din 2012 realizat de Booking.com acest aspect este mai important decat orice alta facilitate.

 

 

28.01.2014