Termeni si Conditii

  

 

Check In - Check Out

 

Check In dupa ora 13:00, Check Out inainte de ora 12:00.
Checkin mai devreme si checkout cu intarziere sunt posibile la cerere contra cost. Daca totusi acest lucru nu este posibil, va putem pastra bagajele la biroul nostru pana la momentul plecarii.

 

Preturi si plati

 

Preturile nostre sunt per apartament sau pe noapte si includ toate costurile asa cum este afirmat in pagina descrierii apartamentelor.
Plata intre 1-30 zile se va efectua complet la sosire.
Plata peste 30 de zile va fi programata ca si plata lunara in avans.
In functie de perioada si sezon putem cere o plata in avans pentru confirmarea rezervarii.

 


Sosirea la apartament

 

Noi oferim ca si serviciu transfer la aeroport cu fiecare rezervare. Agentul nostru va va astepta la aeroport, langa biroul de informatii cu un banner si va va transporta la apartament.
Daca veniti cu masina sau folositi alte mijloace de transport sau sunteti nesiguri de ora sosirii, puteti suna oricand la serviciul clienti in momentul sosirii la Bucuresti si va vom ajuta sa ajungeti la apartament cat mai repede posibil.

 

Tipuri de Apartamente

 

Garsoniera - sau apartament cu o camera;alcatuit dintr-o camera mare cu pat dublu si mobilier pentru activitatile zilnice, cu bucatarie si baie complet utilate. Poate gazdui 1-2 pesoane.
2 Camere - alcatuit dintr-un dormitor cu pat dublu, o sufragerie cu canapea extensibila, bucatarie si baie. Poate gazdui 1-4 persoane.
3 Camere - alcatuit din doua dormitoare cu paturi duble, o sufragerie mare cu canapea extensibila, bucatarie si 1 sau 2 bai. Poate gazdui 2-6 persoane.
4 Camere - alcatuit din trei dormitoare, o sufragerie, bucatatrie si doua bai. Poate gazdui 3-8 persoane.

 

Facilitatile Apartamentelor

 

Toate apartamentele sunt localizate in centrul Bucurestiului, aproape de restaurante, magazine, banci si mijloace de transport. Toate cladirile au ascensoare.
Apartamentele noastre au bucatarii complet echipate, dotari electronice, prosoape si asternuturi curate si dispun de asemenea de serviciu de curatenie de 2 ori pe saptamana.

transfer aeroport